tisdag, december 16, 2008

Strategi

På något vis känns det som att rekryteringen av Sebastian har blivit något av ett lyckokast. Han kan agera mittback i den händelse man lyckas få Samuelsson att skriva på..men skulle det inte bli så..är han ett lika starkt offensivt vapen.
Skulle mittfältet svikta är han högoktanig även där.

Visst känns Seb som en strategisk värvning...?

3 kommentarer:

Unknown sa...

Goddagens Tordyveln!

Jag har en kort lite fråga till dig och det är om du någon gång under säsongen skulle ha lust att skriva en liten krönika på ämnet Degerfors, supportar etc.
Jag håller på och sätter ihop ett litet skrivarnätverk, där olika personer kan bidra med olika krönikor och synvinklar på saker.

Oavsett ditt svar skulle jag bli glad om du kunde kontakta mig på linus@vulkanerna.nu.

Vi hörs!
God Jul!
//Linus

Tordyveln sa...

Hej Linus
Tack för mail.
Blir lite förbryllad dock..jag menar..vad kan ett kryps tankar spela för roll...egentligen??
Under skalet är ju allting rövitt..förstås...men jag är inte så säker på att alla tankar och funderingar är 'rumsrena' i supportrarnas ögon.
Å andra sidan:
Tanken är ju lockande...jag menar.. att nån'enda gång i livet få bidra till rövitt..på detta sätt. Jag menar..innan skröpligheten tar överhanden :)
Tordyveln

Unknown sa...

Haha! Icke rumsren tankar kan också ha en plats i vår rödvita lilla bubbla! ;o)

Så en skalbagges åsikter är även de intressanta...ALLA supportrars åsikter är intressanta. Det är ju vi tillsammans som är Rö´vitt! Så varför ska inte ni bloggare få möjligheten att delta, vulkansidan är ju inget ouppnåeligt, utan det ska kännas lätt att kontakt mig och Erik!

Ser framemot ett mail från ett småkryp! :o)